quI

SOM

El treball en equip i la metodologia són els pilars sobre els quals es fonamenten els nostres valors.

SOBRE

EL NOSTRE EQUIP

Simarro Holding & Investment està format per un equip altament qualificat, amb enginyers, gestors d’inversions i empresarials, i un ampli coneixement en diversos mercats, que aposta per petites i mitjanes empreses, amb l’objectiu d’impulsar el seu creixement i augmentar el seu valor..

La dilatada experiència ens ajuda a comprendre millor les necessitats i problemàtiques a les que s’enfronten els nostres socis a l’hora de competir en els mercats. És per això que les solucions són flexibles i estan plantejades des d’un punt de vista pràctic.

TRABAJO EN EQUIPO

digitalització & innovació

La implementació tecnològica en les empreses, crea la necessitat de competir en un mercat que avança ràpid i que utilitza, cada vegada més, eines informàtiques que contribueixen al seu desenvolupament. El 60% de les empreses obtenen major agilitat i funcionament després d’haver implementat una solució computacional en el núvol, ja sigui per a la seva gestió documental o per la seva relació amb el client, ERP’s, etc. 

Per això, en SIMARRO Holding & Investment una de les nostres filosofies és estar al capdavant de la innovació tecnològica, i oferir solucions per afavorir la seva eficiència.

Som EL QUE CREEM

visió

Identifiquem empreses dinàmiques i amb projecció de futur.

ESTRATÈGIES

Flexibles i adaptables als objectius.

INTEGRACIÓ

Fomentem la integració de negocis familiars i els preparem per competir en els mercats actuals.

COL·LABORACIÓ

Treballem junts ABANS, DURANT i DESPRÉS de cada inversió de capital.